balk
buffetten
balk

Tapas :: Italiaans :: Mediterraan :: Thais
Oosters roerbakbuffet :: Indiaas :: Desserts


De samenstelling van de buffetten zijn voorbeelden.
Alles kan naar wens en budget worden aangepast.


Hapjes en tapasbuffet

Onderstaand buffet serveert SYBO-Traiteur al jaren met veel succes bij gelegenheden waar een volledige maaltijd niet vereist is, maar waar wel een stijlvol opgemaakte tafel met diverse koude en warme hapjes gewenst is en er verspreid over de locatie 'wat te knabbelen' moet staan. Bij het buffet staan kleine bordjes en bestek. Men kan meerdere malen eten halen. Onderstaand buffet is een combinatie van diverse mediterrane tapas en andere gerechten. Het buffet is zeer geschikt als basis en gemakkelijk uit te breiden tot een volledige maaltijd. Diverse mogelijkheden staan beschreven, alle wensen zijn bespreekbaar.
U kunt tapas ook per schaal bestellen, klik hier voor meer info.

basisbuffet: € 19,00 p.p.

warm te serveren op schalen en etagères aan de gasten:

mini quiche met prei, lamsham en kaas (2 p.p.)
Griekse kaaskoekjes: pakjes van filodeeg met feta en diverse kruiden (2 p.p.)


op een stijlvol aangeklede tafel te serveren, in schalen:

tapenade van olijven, gedroogde tomaten, knoflook en koriander
lamsgehaktballetjes in pittige tomatensaus
in pikante kruiden gemarineerde en gegrilde kippenpootjes
salade van wilde bladsalade (o.a. rucola) met pijnboompitten en een dressing van appel en zure room
artisjokharten, gemarineerd met basilicum, olijfolie, balsamico azijn en rode ui
tapenade van olijven, zongedroogde tomaten, knoflook en koriander
champignons, gekookt en gemarineerd in knoflooksaus met witte wijn en salsa verde
verschillende zeevruchten: garnalen, octopus, mosselen, kokkels, etc. gemarineerd in vinaigrette, met kappertjes, ui en dille
olijfbrood, wit en bruin Turks vloerbrood met roomboter

Buffet met tapas Buffet met tapas













bovenstaand tapasbuffet kan (tot een volledige maaltijd) worden uitgebreid met:

een kop soep, bv. tomatensoep van verse tomaten met pesto, bosui en soepstengel: € 4,05 p.p.
ham van het been, aan de buffettafel op hamklem gesneden, (lauw)warm geserveerd: € 5,10 p.p.
zalmpaté van gerookte zalm met rivierkreeftjes en limoensaus: € 5,10 p.p.

diverse salades, € 3,85 p.p. per salade:

makreelsalade met taugé, rode ui, paprika, augurk en kappertjes, dressing met yoghurt
salade met haricots vert, feta, olijven, verse basilicum en kruidendressing
salade met gerookte kip, ei en radijs, dressing met yoghurt

Buffetten Buffet met soep
balk


Italiaans buffet

soep (€ 4,05 p.p.):

tomatensoep van verse tomaten met pesto en bosui


hoofdgerechten (warm geserveerd in chafing dish) en salades (€ 20,45 p.p.):

vlees: lamsgehakt, diverse groenten en Italiaanse kruiden in tomatensaus

vis: gerookte zalm, prei en dille in saffraansaus

vegetarisch: diverse paddestoelen, gorgonzola en salie in roomsaus

salade caprese: mozzarella met pomodori, verse basilicum, dressing met basilicumazijn

salade van Italiaanse wilde spinazie, appel, pijnboompitten en spekjes, met een dressing van appel en zure room/h3>

geserveerd met tricolorepasta

Buffet met salade Buffet met salade Buffet met pasta










balk


Mediterraan buffet (€ 25,50 p.p.)

voorgerechten:

Taboulleh, bulghur met komkommer, tomaat, lenteui, olijfolie en verse kruiden

aubergine'kaviaar': koude salade van geroosterde aubergine, tomaat, rode peper, koriander en komijn

Turks brood met humus

hoofdgerechten (warm geserveerd in chafing dish):

ratatouille: zachtjes in olijfolie in de oven gestoofde groenten met mediterrane kruiden

Kibbeh Al Rashout: gestoofd lamsvlees met rozijnen, pijnboombitten, tomaat en speciale kruiden

geserveerd met Roseval-aardappeltjes uit de oven

bijgerecht (€ 3,60 p.p.):

tilapiafilets in ansjovis-mosterd saus

balk


Thais buffet

soep (€ 4,00 p.p.):

Thaise kippensoep (met o.a. kokosmelk, lenteui en citroenblad)

óf

(vullende) aardappelsoep met koriander en bosui

hoofdgerechten (warm geserveerd in chafing dish) en salades (€ 21,35 p.p.):

vlees: kip- of lamscurry met kokosmelk

vis: Pla Sam Rod, curry met tilapiafilet met ui, knoflook, palmsuiker en limoen

viskoekjes met hete ketjap

wortel-rettichsalade met een dressing van rijstazijn en sesamolie

geserveerd met rijst, gekookt met steranijs

balk


Oosters roerbakbuffet

voorgerecht (€ 5,05 p.p.):

4 gestoomde dim sum per persoon: met kip, gamba's, vegetarisch en rundvlees

hoofdgerecht à la minute gewokt (€ 12,90 p.p.):

roerbakingrediënten: gemarineerde kipreepjes, shii-take, drie kleuren paprika, lenteuitjes, uienringen, knoflook, peultjes, wortel, courgette

geserveerd met Basmatirijst met kurkuma

het geheel wordt afgeblust met sherry en op smaak gemaakt met een krachtige bouillon

Roerbak buffet Roerbak buffet Roerbak buffet










balk


Indiaas buffet (€ 20,35 p.p.):

warm:

Rogan Josh, gekruide lamsgehaktballetjes
tikka kalkoensaté
Vis-sesamkoekjes
tandoori drumsticks
Dhal, kruidig rode linzengerecht
basmatirijst met anijs

koud:

salade met mango en papaja
bietensalade met yoghurtdressing
komkommerraïta
huisgemaakte tomaten-santensambal
Naan, Indiaas brood
Papadums, Indiase sesamcracker
korianderchutney

nagerecht (€3,05 p.p.):

abrikozen-amandelmousse, in coupes geserveerd

balk


Desserts, geschikt voor elke stijl

een greep uit ons assortiment:

fruitsalade van vers, exotisch fruit o.a. aardbei, mango, papaja, ananas en mint: € 3,35 p.p.
bovenstaande fruitsalade met maracuja sorbetijs: € 3,85 p.p.
soezentorens gedecoreerd met echte rozen en exotisch fruit. 5 soesjes per persoon, gevuld met slagroom en afgewerkt met chocoladeconfiture: € 6,15 p.p.

huisgemaakte taarten € 3,00 p.p.:

chocolade-truffeltaart
charlottetaart van bosvruchten met frambozencoulis
Tiramisutaart met notenbodem
citroentaart
Gâteau Basque
kokos-bananentaart
limoentaart

dessertbuffetten kunnen op maat worden samengesteld naar wens en budget

Buffet met dessert Buffetten Buffet met dessert










balk


De vermelde prijzen zijn inclusief het gebruik van schalen, warmhoud- en isolatieapparatuur en aankleding van het buffet en exclusief het gebruik van serviesgoed, bediening, (huur)materiaal, vervoerskosten en 6% BTW.

Indien gewenst kan Sybo-Traiteur ook zorgdragen voor:
Huur en/of verzorging van materialen; tafels, stoelen, serviesgoed, glaswerk, biertap, garderobe, tent, podium,etc.
Ervaren mensen om te organiseren, koken, bedienen, etc.
Kosten per uur, per medewerker exclusief 19% BTW:
    • Diverse werkzaamheden: € 30,00 per uur
    • Leidinggevend, overzicht: € 35,00 per uur
Terug