balk
diners
balk

Onderstaande (keuze) menu's kunnen op vrijwel elke lokatie verzorgd worden, ook waar weinig of geen kookfaciliteiten voorhanden zijn. De gerechten kunnen tot ieder gewenst aantal gangen gecombineerd worden en worden aangepast aan uw wensen en de mogelijkheden van de lokatie. Afhankelijk van de gekozen gerechten kan een menu voor vegetarische gasten worden aangepast.



voorgerechten en/of tussengerechten:

verse artisjok met basilicumvinaigrette (seizoensafhankelijk)
salade met gerookte kalkoen, gorgonzola en balsamicodressing
timbaaltje van paddestoelen met paprikaroomsaus
lauwwarme salade met shiitake, oesterzwam en preischeuten
quenelles van zalmmousse met limoensaus en rivierkreeftjes
salade met gerookte forel en makreel, appel en koriander
salade "fruit de mer" (kokkels, inktvis, garnalen) in een zachte dilledressing



soepen, als voor en/of tussengerecht:

licht gebonden waterkerssoep met quenelles van kalkoen
gevogeltebouillon met shiitake en oesterzwammen
venkelsoep met gorgonzola en walnoten
pompoensoep met pistachenootjes en bosui (seizoensafhankelijk)
lamsbouillon met courgetbolletjes en verse koriander
tomatensoep van verse tomaten met pesto en bosui
lichte bisque met rivierkreeftjes en quenelles van zeewolf



hoofdgerechten:

vlees en vis:

combinatie van maiskipfilet gevuld met pesto, koriander en parmezaanse kaas en gemarineerde tijgergamba’s

vlees:

crepinettes van parelhoenfilet, gevuld met gehakt, pesto en pistachenoten, saus van gevogeltefond en verse rozemarijn
lamsschouder, gestoofd in fond, kerrie, citroenblad en diverse oosterse kruiden
parelhoenbout, gevuld met een farce van kalfsgehakt en pistachenoten (met bot, gebakken en gestoofd)
kalkoenfilet, gerold in spek, met een saus van mango en gevogeltefond
franse eendenborstfilet met sinaasappelsaus en kumquats (meerprijs: € 3,50 p.p.)

vis:

zalmfilet, gemarineerd in rijstwijn, Japanse soja en verse gember "en papillot" ( gestoofd in eigen vocht) met peultjes en bosui
gestoomde tongfilet (2 p.p.), gevuld met groene asperges, kreeftensaus en foreleitjes
crêpes, gevuld met gerookte zalm en haricots verts, en saffraanroomsaus
zeewolffilet met rauwe ham, olijf, verse basilicum, gegratineerd met geitenkaas uit de oven















bijgerechten:

diverse groenten, geserveerd in stoommandje
tricolorerijst, rozetten van aardappelpuree met salsa verde of aardappelgratin met Provençaalse kruiden
salade met rucola, diverse bladsalade, pijnboompitten en vinaigrette met frambozenazijn



nagerechten:

terrine van witte en bruine chocolademousse, met notenpraline
diverse soorten taart (o.a.chocolade-truffel) met roomijs
timbaaltje van zomervruchten, met bosvruchtencoulis
charlotte van bosvruchten met frambozencoulis
flensjes, gevuld met mascarpone en bramencoulis
limoenmousse met sorbetijs en aarbeiencoulis
een grand dessert met diverse soorten bavarois, mousse, ijs, taart, exotische vruchten e.d. (meerprijs € 4,00 p.p.)



prijzen per persoon:
3 gangen: soep als voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht: € 29,00
3 gangen: voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht: € 31,00
4 gangen: voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht: € 34,50
5 gangen: voorgerecht, soep, tussen-, hoofd- en nagerecht: € 37,50

prijs is inclusief gebruik van divers keuken- en serveermateriaal
bijkomende kosten afhankelijk van locatie en aantal personen



De vermelde prijzen zijn inclusief het gebruik van schalen, warmhoud- en isolatieapparatuur en aankleding van het buffet en exclusief het gebruik van serviesgoed, bediening, (huur)materiaal, vervoerskosten en 6% BTW.

Indien gewenst kan Sybo-Traiteur ook zorgdragen voor:
Huur en/of verzorging van materialen; tafels, stoelen, serviesgoed, glaswerk, biertap, garderobe, tent, podium,etc.
Ervaren mensen om te organiseren, koken, bedienen, etc. Kosten per uur, per medewerker exclusief 19% BTW:
    • Diverse werkzaamheden: € 30,00 per uur
    • Leidinggevend, overzicht: € 35,00 per uur
Terug